Cg kafa 100gr - zlatno i zeleno pakovanje

Cg kafu 100gr proizvodimo po jedinstvenoj recepturi pazljivo probranih najkvalitetnijih kafa Arabica I robusta.Uz prethodno tehnolosko ciscenje svih stranih primjesa u specijalnim komorama izradjenim za ovu namjenu u PROBAT-u Njemacka Cg kafa ima izuzetan miris I aromu
Sopstvenim kvalitetom,identitetom I prepoznatljivoscu nosioci smo kombinacije boja zlatne I crvene verifikovanih od najvecih svetskih standarda kao jedinstvenih boja u proizvodnji kafe vrhunskog kvaliteta koje su zasticene kod Zavoda za intelektualnu svojinu kao nase autonomno pravo.

Cg kafa 200 gr,500 gr,1000 gr – zlatno i zeleno pakovanje

Cg kafu pripremamo mijesanjem najboljih vrsta sirove kafe.Zahvaljujuci posebnoj recepturi,pazljivo pracenom postupku przenja I najfinijem mljevenju,Cg kafa Uz prethodno tehnolosko ciscenje svih stranih primjesa u specijalnim komorama izradjenim za ovu namjenu u PROBAT-u Njemacka ima izuzetan ukus I aromu.
Kupujuci pakovanje Cg kafe ,kupujete bez rizika!

Mljevena kafa vakum Montenegro 250gr

Sami naziv asocira na nasu drzavu Crnu Goru gdje je na ambalazi prikazan Mauzolej na Lovcenu posvećen crnogorskom vladici, vladaru i južnoslovenskom književnom velikanu Petru II Petroviću Njegošu,Sami nacin Vakumskog pakovanja garantuje kvalitet kafe I nasi potrosaci iz raznih zemalja je kupuju kao suvenir.
Kupujuci pakovanje Cg kafe ,kupujete bez rizika.

Mljevena Extra kafa 250gr

Mjesavina przene mljevene kafe ű ekskluzivnom pakovanju idealan je poklon za prave ljubitelje kafe.
Kupujuci pakovanje Cg kafe, kupujete bez rizika.

Mljevena kafa vakum 250gr - Zlatno pakovanje

Zlatno pakovanje 250 gr vakum sacinjena je od kvalitetne triplex alu folije koji se automatski pune,mjere I vakumski zatvaraju-vare I na taj nacin se zadrzava nepromijenjen ukus I aroma.
Kupujuci pakovanje Cg kafe, kupujete bez rizika.

Espresso kafa u zrnu Storia 1000gr - Gold, Classic, Grande

Sastavljena od pazljivo probranih Arabica kafa.
Kenya,Nicaraqua,Kolumbia,Plantation,India,Santos i prane robusta pachament cherry kafe.Zahvaljujuci pazljivom odabiru najkvalitetnijih sorti kafe dobili smo jedinstveni ukus espresso kafe izuzetnog ukusa I arome. Zapocnite Vas dan razgovorom uz Story espresso kafu.