Cica Glisa kremic 300 gr i 500gr

Idealan ukus I spoj vrhunskog kvaliteta naseg Cica Glisa krema vraca Vas u detinjstvo. Nezaobilzan prilog uz slatke palacinke a u kombinaciji sa nasim “mljevenim bebi keksom” prava su poslastica  Neodoljivi ukus ljesnika I mjesavina mlijecnog I kakao krem proizvoda dovoljan su razlog da izaberete upravo nas Cica Glisa kremic.

Bebi keks 150gr, 300gr, Mljeveni keks 300gr, Mini bebi keks i čoko mini bebi keks 100g i 160g

Svako dijete zeli odrasti uz pravi ukus keksa,nas glavni moto jeste upravo taj : za dobro jutro,dobar dan I miran san. Cica Glisa bebi keks sadrzajem visokokvalitetnih prirodno hranljivih materija svrstava se ű red visoko kvalitetne hrane za djecu I odrasle.Bogat sadrzaj bjelancevina,vitamina I minerala podstice pravilan razvoj organizma,jaca kosti,zube,misice I regulise metabolizam.Tradicija bebi keksa duga vise od cetiri decenije garantuje potrosacima stalni kvalitet.Proizvodnja posluje po najvecem svjetskom standardu ISO 22000

Choco Heart 200gr

Vrhunsko cajno pecivo preliveno cokoladom idealan je spoj za konzumiranje uz soljicu caja sa vasom dragom osobom.

Choco Smile 200gr

Nas cokoladni nasmijani kolac uljepsace dan Vama I Vasim dragim osobama I ucinice da ga provedete nasmijani :)

Nus pangany 200gr

Hrskavi keks sa sitno sjeckanim sakrivenim ljesnicima pravi je izbor za ljubitelje ljesnika.

Cajni kolutici 400 gr,800gr I Cokoaldni kolutici 400gr, 800gr

Sami naziv “Cajni kolutic” govori da je idealna kombinacija uz solju cajnog napitka.

Petit Beurre 800gr I 900gr

Idealan za djecu zbog sadrzaja maslaca I pripremu svima poznate “Keks torte” koja je odlicno rjesenje onda kada imate jako malo vremena koje ste spremni da utrosite na pripremu poslastice.

Vanilice 450gr

Taj kolačić je savršen slatki zalogaj koji spaja mekano testo i šećer u prahu. Savršene su za sve vrste proslava, a po našem mišljenju najbolje idu uz šoljicu kafe i trač partiju sa drugaricom! Izdašne su i trajaće Vam duže nego bilo koji drugi kolač, a ostaju sveže i po nedelju dana.

Mjesavina keksa 200gr I 400gr

Vrhunsko cajno pecivo spoj je naseg asortimana cajnih I cokoladnih proizvoda na jednom mjestu.

Krem blok 40gr

Za slatko odrastanje mlijecni kakao krem proizvod sa ljesnikom idealan izbor za djecu , mada mu ni odrasli ne mogu odoljeti :)

Ekonomik keks

Posni keks